Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLaren: Imamo ‘blagi dijalog’ s Ricciardom Reviewed by Momizat on . Prema nedavnim izvještajima koji se zadnjih dana pojavljuju u medijima, Daniel Ricciardo na svom stolu ima ponudu McLarena. U pitanju je ugovor težak 20 milijun Prema nedavnim izvještajima koji se zadnjih dana pojavljuju u medijima, Daniel Ricciardo na svom stolu ima ponudu McLarena. U pitanju je ugovor težak 20 milijun Rating: 0

McLaren: Imamo ‘blagi dijalog’ s Ricciardom

Advertisement

Prema nedavnim izvještajima koji se zadnjih dana pojavljuju u medijima, Daniel Ricciardo na svom stolu ima ponudu McLarena. U pitanju je ugovor težak 20 milijuna dolara, no iz McLarena priznaju kako su imali samo “uobičajene” i “blage” razgovore s Ricciardom vezane uz njegovu budućnost u Formuli 1.

eric-boulier-mclaren

S Fernandom Alonsom, koji još uvijek nije donio konačnu odluku o tome gdje će biti sljedeće sezone, i Stoffelom Vandoorneom čiji rezultati nisu bili vrhunski, McLaren istražuje druge opcije za nadolazeću sezonu. U priču ulazi Ricciardo.

Po završetku sezone, 27-godišnjaku istječe ugovor s Red Bullom, a još uvijek ga čeka odluka o ostanku u momčadi koju će naredne dvije godine pokretati Hondini motori.

“Naša naklonost prema Danielu je očigledna, osobno ga poznajem već dugi niz godina. Odlično odrađuje posao s Red Bullom,” izjavio je sportski direktor McLarena, Eric Boullier.

“Dokle god se vozač takvog kalibra nalazi na tržištu, logičan korak je pronaći prostor za bilo kakvu raspravu.”

“No, u ovo doba godine još je prerano sa sigurnošću raspravljati o postavi vozača za narednu sezonu, stoga za sada samo održavamo blagi dijalog s Ricciardom,” dodao je Boullier.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: