Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLaren najavio partnerstvo s Dellom Reviewed by Momizat on . McLaren je najavio partnerstvo s američkom računalnom multinacionalnom kompanijom Dell. Ovom dugoročnom suradnjom Dell će britanskoj momčadi dostavljati hardwar McLaren je najavio partnerstvo s američkom računalnom multinacionalnom kompanijom Dell. Ovom dugoročnom suradnjom Dell će britanskoj momčadi dostavljati hardwar Rating: 0

McLaren najavio partnerstvo s Dellom

Advertisement

McLaren je najavio partnerstvo s američkom računalnom multinacionalnom kompanijom Dell. Ovom dugoročnom suradnjom Dell će britanskoj momčadi dostavljati hardware i software rješenja.

mclaren

McLaren je krajem prošle godine prekinuo trogodišnju suradnju s Hondom, te će od ove sezone Renault biti njihov dobavljač pogonskih jedinica. Kao jedan od razloga raskida s japanskim proizvođačem, uz nezadovoljavajuće performanse, navedeni su i problemi u pronalasku sponzora.

“McLarenova suradnja s Dellom bit će više od običnog sponzorstva,” ustvrdio je Zak Brown, izvršni direktor momčadi iz Wokinga.

“Formula 1 predstavlja nemilosrdno okruženje, a partnerstvo s Dellom nam pruža mogućnosti i podršku koje će omogućiti McLarenu poslovanje na najvećoj mogućoj razini.”

“Posebno smo uzbuđeni zbog budućih mogućnosti koje će nastati u sklopu odjela primijenjenih tehnologija (McLaren Applied Technologies), područja našeg poslovanja koje raste i nudi ogroman potencijal.”

“Ova najava je dodatna potvrda McLarenovih ambicija. Nastojimo ostvariti veliki skok u izvedbi, kako na stazi, tako i izvan nje,” zaključio je Brown.

McLaren je prošlih tjedana već objavio suradnju s CNBC-om, mrežom poslovnih vijesti, kao i platformom bežičnog povezivanja Airgain.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: