Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLaren potvrdio Jensona Buttona za sljedeću sezonu Reviewed by Momizat on . McLaren je danas potvrdio ostanak Jensona Buttona u svojoj momčadi. Ron Dennis nije želio raskinuti ugovor sa svjetskim prvakom iz 2009. jer je siguran da je 35 McLaren je danas potvrdio ostanak Jensona Buttona u svojoj momčadi. Ron Dennis nije želio raskinuti ugovor sa svjetskim prvakom iz 2009. jer je siguran da je 35 Rating: 0

McLaren potvrdio Jensona Buttona za sljedeću sezonu

Advertisement

McLaren je danas potvrdio ostanak Jensona Buttona u svojoj momčadi. Ron Dennis nije želio raskinuti ugovor sa svjetskim prvakom iz 2009. jer je siguran da je 35-godišnji Britanac i dalje predan i fokusiran na projekt McLarena i Honde.

jenson-button-mclaren-2015

Iako je Dennis razmišljao i pregovarao oko smanjenja Buttonove plaće, do toga ipak nije došlo te će Button za sljedeću godinu dobiti povišicu sukladno klauzulama u svom ugovoru. Jensonu će iduća godina biti sedma u McLarenovoj momčadi.

“Prethodnih mjeseci sam puno razmišljao i nije tajna da sam u jednom trenutku dvojio oko svoje budućnosti. Međutim, McLarenov sam vozač već šest sezona i u tom periodu sam dobro upoznao Rona. On i ja smo imali neke dobre razgovore u ovih nekoliko tjedana i tada mi je postalo jasno da nas Ron iz ovih poteškoća može dovesti do velikih uspjeha u budućnosti. Čim sam donio tu odluku, znao sam da je ona bila ispravna. Ova godina nije bila laka, ali znamo što trebamo učiniti da poboljšamo stvari. S Hondom ćemo u sljedećim tjednima i mjesecima naporno raditi kako bi u 2016. imali puno bolju sezonu od ove”, rekao je Button.

Jenson je u svojoj karijeri osvojio jedan naslov svjetskog prvaka (2009.), ostvario 15 pobjeda, 50 postolja, osam pole positiona i odvozio osam najbržih krugova.

Na pitanje zašto se u objavi ne spominje ime Fernanda Alonsa, McLarenov glasnogovornik je rekao:

“Danas se radi o Jensonu.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: