Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLarenov MP4-30 prošao FIA-ine crash testove Reviewed by Momizat on . McLaren je postao prva momčad koja je potvrdila da je njihov bolid za sljedeću godinu prošao sve FIA-ine obavezne crash testove. Predsezonska testiranja počinju McLaren je postao prva momčad koja je potvrdila da je njihov bolid za sljedeću godinu prošao sve FIA-ine obavezne crash testove. Predsezonska testiranja počinju Rating: 0

McLarenov MP4-30 prošao FIA-ine crash testove

Advertisement

McLaren je postao prva momčad koja je potvrdila da je njihov bolid za sljedeću godinu prošao sve FIA-ine obavezne crash testove. Predsezonska testiranja počinju 1. veljače u Jerezu, a ekipa iz Wokinga tek treba objaviti datum predstavljanja svog novog bolida.

mclaren-honda

Ova rana potvrda u suprotnosti je s ovogodišnjim bolidom koji je crash testove prošao tek tjedan dana prije prvih predsezonskih testova ove godine, zbog čega je McLaren bio u utrci s vremenom kako bi dobio potvrdu da MP4-29 može izaći na stazu.

Posljednjih godina postrožena su pravila kako bi se osiguralo da bolidu prođu sve testove prije prvog posjeta stazi, umjesto kompletiranja svih testova prije prve utrke sezone.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: