Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLarenovi vozači očekuju još jedan težak trkaći vikend Reviewed by Momizat on . Iako tvrde da McLaren i Honda rade veliki posao kada je riječ o povratku na pobjedničke staze, vozači Fernando Alonso i Jenson Button vjeruju da njihovu momčad Iako tvrde da McLaren i Honda rade veliki posao kada je riječ o povratku na pobjedničke staze, vozači Fernando Alonso i Jenson Button vjeruju da njihovu momčad Rating: 0

McLarenovi vozači očekuju još jedan težak trkaći vikend

Advertisement

Iako tvrde da McLaren i Honda rade veliki posao kada je riječ o povratku na pobjedničke staze, vozači Fernando Alonso i Jenson Button vjeruju da njihovu momčad u Kini čeka još jedan težak trkaći vikend.

mclaren-button-2015

Prije dva tjedna u Maleziji oba vozača su ispala u prvoj kvalifikacijskoj rundi, a iz utrke su odustali zbog tehničkih problema s pogonskom jedinicom.

Uvjeti na stazi neće biti slični onima na Sepangu, a oba vozača vjeruju da će sama staza predstavljati veliki test za njihovu momčad i MP4-30.

“Mislim da naš paket nije pogođen za Kinu kao što je bio za Maleziju, pogotovo ako bude hladno i vjetrovito kao što je to inače slučaj u rano proljeće u Šangaju. Ipak, koraci koje smo napravili između Australije i Malezije su bili veoma impresivni: lijep je osjećaj boriti se s drugim bolidima i vozačima te se nadam da u Kini ovog vikenda možemo učiniti još više”, rekao je Alonso.

Pobjednik utrke iz 2010., Jenson Button, smatra da će ovo biti zahtjevan vikend.

Dva dugačka pravca, kojima prethode spori i srednje brzi zavoji, naglasak će staviti na pogonsku jedinicu. Očekivano hladnije vrijeme će otežati generiranje temperature u gumama, što znači da svaki korak naprijed koji napravimo neće nužno rezultirati poboljšanim vremenom po krugu. Ali napredak se svakako bilježi te je lijepo imati ulogu u pomaganju cijeloj momčadi da se pokrene prema naprijed”, zaključio je Button.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: