Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedes pregovore s Hamiltonom želi zaključiti do Melbournea Reviewed by Momizat on . Ugovor svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona istječe krajem ove godine, a pregovori traju već duže vrijeme. Šef momčadi Toto Wolff bi to želio riješiti do prve utrk Ugovor svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona istječe krajem ove godine, a pregovori traju već duže vrijeme. Šef momčadi Toto Wolff bi to želio riješiti do prve utrk Rating: 0

Mercedes pregovore s Hamiltonom želi zaključiti do Melbournea

Advertisement

Ugovor svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona istječe krajem ove godine, a pregovori traju već duže vrijeme. Šef momčadi Toto Wolff bi to želio riješiti do prve utrke sezone u Australiji sljedećeg mjeseca, ali tvrdi da nikakav rok još nije postavljen.

Lewis-Hamilton-Mercedes-media3

“Nema razloga vjerovati da situacija neće ići onim putem za koji mislimo da je najbolji, a Lewis se s time slaže. Zato bi razgovore trebali završiti prije početka sezone. Ali to nije rok koji smo si sami postavili jer onoga trenutka kada postavite rokove, izlažete se pritisku, a to ne želimo ni sebi ni njemu.”

Hamilton sam pregovara oko produljenja svog ugovora nakon što je prošle godine prekinuo suradnju s menadžerskom agencijom XIX Entertainment, a Wolff dodaje da pregovori napreduju dobro.

“Zbog odličnog odnosa kojeg imamo s Lewisom pregovori napreduju veoma dobro, kako smo i očekivali.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: