Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedes smatra McLaren kao ozbiljnu prijetnju u 2018. Reviewed by Momizat on . Šef Mercedesa Toto Wolff izjavio je kako McLaren smatraju ozbiljnim rivalom za F1 titulu kao što su prijašnjih godina bili Ferrari i Red Bull. Kao što znamo, u Šef Mercedesa Toto Wolff izjavio je kako McLaren smatraju ozbiljnim rivalom za F1 titulu kao što su prijašnjih godina bili Ferrari i Red Bull. Kao što znamo, u Rating: 0

Mercedes smatra McLaren kao ozbiljnu prijetnju u 2018.

Advertisement

Šef Mercedesa Toto Wolff izjavio je kako McLaren smatraju ozbiljnim rivalom za F1 titulu kao što su prijašnjih godina bili Ferrari i Red Bull.

Hamilton-vs-Alonso-Brazil-2017

Kao što znamo, u ove protekle dvije sezone glavni rival Mercedesa je bio Ferrari po pitanju obje titule, dok je se očekuje u 2018. da se Red Bull također pridruži borbi za vrh zbog vrlo zavidnih rezultata u prethodnoj sezoni.

Ali, Wolff smatra kako i McLaren i Renault kao bivši vlasnici F1 titule imaju kapacitete da postanu opet jaki.

“To je vrhunac motosporta. Morate imati respekt prema svakoj momčadi i top vozačima,” rekao je Wolff za Autosport.

“Ferrari, Red Bull, McLaren, Renault, sve njih uzimamo za ozbiljno. Oni se mogu boriti za naslov te bi nas i ostali mogli iznenaditi.”

“Želim ostati skroman i očekivati konkurentnost od strane svih momčadi te ako budemo u mogućnosti posložiti sve kockice kao i prošle sezone, tada ćemo pobjeđivati u utrkama i boriti se za naslov. No, ako ne uspijemo u tome, onda nećemo biti toliko dobri.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: