Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Najavljen trkački BMW M4 GT4 za 2018. godinu Reviewed by Momizat on . BMW Motorsport je sa zvaničnim saopštenjem i jednim crtežom najavio da će popularni BMW M3 GT4 biti zamjenjen novim modelom. To je BMW M4 GT4 za koga se kaže da BMW Motorsport je sa zvaničnim saopštenjem i jednim crtežom najavio da će popularni BMW M3 GT4 biti zamjenjen novim modelom. To je BMW M4 GT4 za koga se kaže da Rating: 0

Najavljen trkački BMW M4 GT4 za 2018. godinu

Advertisement

BMW Motorsport je sa zvaničnim saopštenjem i jednim crtežom najavio da će popularni BMW M3 GT4 biti zamjenjen novim modelom.

bmw-m4-gt4-2018

To je BMW M4 GT4 za koga se kaže da će kompletirati prve testove krajem 2016. godine. Po sadašnjim najavama automobil će u potpunosti biti spreman za isporuku privatnim timovima u drugoj polovini 2017., dok se prva zvanična utrka očekuje u januaru 2018. godine (utrka 24 sata Dubaija).

Po sadašnjim informacijama motor i elektronika će biti preuzeti iz BMW-a M4 Coupe, a hauba od modela M4 GTS, a sjedišta i kočnice iz BMW-a M6 GT3. Takođe, M4 GT4 će imati i vrata od ugljičnih vlakana, novi prednji spojler, upadljivi zadnji spojler i trkački ispušni sistem sistem.

Izvor: carlander.ba

Komentari korisnika: