Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Novi Williamsov bolid u punom sjaju Reviewed by Momizat on . Prve slike nove Formule 1 su se pojavile na internetu. Reč je o Williamsovom bolidu, FW40, nazvanom u čast 40 godina postojanja tima, prvom automobilu dizajnira Prve slike nove Formule 1 su se pojavile na internetu. Reč je o Williamsovom bolidu, FW40, nazvanom u čast 40 godina postojanja tima, prvom automobilu dizajnira Rating: 0

Novi Williamsov bolid u punom sjaju

Advertisement

Prve slike nove Formule 1 su se pojavile na internetu. Reč je o Williamsovom bolidu, FW40, nazvanom u čast 40 godina postojanja tima, prvom automobilu dizajniranom u skladu sa novim pravilima.

Williams (1)

Nagoveštaji šta možemo da očekujemo su se pojavili na prošlogodišnjim Pirellijevim testiranjima, kada su korišćeni modifikovani bolidi Mercedesa, Ferrarija i Red Bulla, kao i prošlog meseca kada su članovi Manorovog tima pozirali kraj modela iz vazdušnog tunela, nakon otkazivanja tima.

Ipak, Williams je pružio prvi pravi uvid u novi dizajn, a najupečatljiviji detalj je novo zadnje krilo, slično onome što je Ferrari dodao na automobil za Pirellijeve testove.

Williams (2)

Na prednjem delu se i dalje nalazi karakterističan „nos“, sličan rešenju kojeg je tim koristio prošle i pretprošle godine.

Da podsetimo, u postavi za 2017. su novajlija Lens Strol i veteran Felipe Masa, dok je Valteri Botas potpisao za Mercedes umesto Nika Rozberga.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: