Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Novinari složni: Horner treba naslijediti Ecclestonea Reviewed by Momizat on . Dva poznata F1 novinara, Kevin Eason i Jonathan McEvoy, smatraju da je Christian Horner idealna zamjena za Bernieja Ecclestonea koji je trenutno glavni izvršni Dva poznata F1 novinara, Kevin Eason i Jonathan McEvoy, smatraju da je Christian Horner idealna zamjena za Bernieja Ecclestonea koji je trenutno glavni izvršni Rating: 0

Novinari složni: Horner treba naslijediti Ecclestonea

Advertisement

Dva poznata F1 novinara, Kevin Eason i Jonathan McEvoy, smatraju da je Christian Horner idealna zamjena za Bernieja Ecclestonea koji je trenutno glavni izvršni direktor Formula One Managmenta i FOA-e.

bernie-horner

Horner je dokazano jedan od najvećih stručnjaka u današnjoj konstrukciji Formule 1, čovjek koji razumije krucijalne probleme sporta, promovira revoluciju i zagovara povratak na dane stare slave. Stoga ga novinari i struka vide kao idealnog pojedinca koji se može uhvatiti u koštac s kompleksnim problemima oktanskog cirkusa.

Kevin Eason tvrdi da je Ecclestone glavna kočnica u napredovanju sporta i da još uvijek nije spreman prijeći u 21. stoljeće.

Bernie će morati otići prije ili kasnije i čovjek koji bi ga trebao naslijediti je Christian Horner. Izvadite ga iz Red Bulla i dajte mu ključeve u ruke. On je mlad, pametan, moderan i u doticaju s problemima”, tvrdi Eason.

McEvoy iz Daily Maila također smatra da je Horner čovjek koji može spasiti Formulu 1.

On je pametan, relativno mlad, energičan, artikuliran, uspješan i pošten vođa kojeg ovaj sport treba. Horner je dokazao ove kvalitete tijekom vođenja Red Bulla. Ako Ecclestone podrži Hornera, to bi mogla biti njegova najveća ostavština.”

I mi se slažemo da je Horner izuzetan stručnjak koji ima dovoljno hrabrosti i snage da revolucionarizira ovaj sport i riješi probleme koji ga godinama guše i udaljavaju od publike.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: