Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ocon: Force India je ostvarila maksimum na Suzuki Reviewed by Momizat on . Esteban Ocon zadovoljan je s još jednim odličnom rezultatom Force Indije na VN Japana – Francuz je osvojio 6. mjesto, a njegov momčadski kolega Sergio Perez bio Esteban Ocon zadovoljan je s još jednim odličnom rezultatom Force Indije na VN Japana – Francuz je osvojio 6. mjesto, a njegov momčadski kolega Sergio Perez bio Rating: 0

Ocon: Force India je ostvarila maksimum na Suzuki

Advertisement

Esteban Ocon zadovoljan je s još jednim odličnom rezultatom Force Indije na VN Japana – Francuz je osvojio 6. mjesto, a njegov momčadski kolega Sergio Perez bio je sedmi.

EstebanOconF1GrandPrixJapan

Ocon je startao s 5. pozicije i brzo napredovao do treće nakon što je prošao Daniela Ricciarda i Sebastiana Vettela.

Na kraju je izgubio mjesta od Ricciarda i Valtterija Bottasa, ali je bez problema do kraja odradio utrku i po 15. put ove sezone osvojio bodove.

“Utrka je bila odlična. Pogotovo start i prvi krugovi – bio sam treći neko vrijeme.”

“Još uvijek nam nedostaje brzine kako bi zadržali brže bolide iza sebe, ali smo imali dobru borbu na vrhu. Pokušao sam sve kako bi zadržao Ricciarda i Bottasa iza sebe, ali oni su prebrzi, a ja sam se morao fokusirati na svoju utrku.”

“Glavni zadatak bio je održavanje tempa jer smo imali strategiju s jednim ulaskom u boks te također čuvanje guma kako bi bio brz na kraju utrke. Vozio sam ispred Checa. Nismo mogli napredovati i imali smo lijepo razliku u odnosu na vozače iza nas.

“Prioritet nam je bio završiti utrku i osvojiti velike bodove. Imali smo odličan vikend i ostvarili smo svoj maksimum pa je zato ovaj rezultat ugodan,” izjavio je Ocon.

Ocon drži 8. poziciju u poretku vozača.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: