Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Perez: Primarni cilj je ostati u Force Indiji Reviewed by Momizat on . Budućnost Sergia Pereza trenutno je neizvjesna, s obzirom da nema potpisan ugovor za sljedeću sezonu. S druge strane garaže, njegov momčadski kolega, Nico Hulke Budućnost Sergia Pereza trenutno je neizvjesna, s obzirom da nema potpisan ugovor za sljedeću sezonu. S druge strane garaže, njegov momčadski kolega, Nico Hulke Rating: 0

Perez: Primarni cilj je ostati u Force Indiji

Advertisement

Budućnost Sergia Pereza trenutno je neizvjesna, s obzirom da nema potpisan ugovor za sljedeću sezonu. S druge strane garaže, njegov momčadski kolega, Nico Hulkenberg, potpisao je novi ugovor prije dva dana, osiguravši si time mjesto za sezonu 2015.

Sergio_Perez-Bahrain_GP-2014-Podium

Meksikančev jasan cilj je nastavak suradnje s Force Indijom, s kojom je ove sezone ostvario svoje četvrto postolje u karijeri.

“Želim što prije riješiti ovu situaciju. Nalazimo se pri kraju godine, pa ću u narednih nekoliko tjedana znati sve o mojoj budućnosti. Moj primarni cilj je ostati u Force Indiji”, direktan je bio Perez. “Imao sam priliku postaviti se pravo mjesto u Sauberu, a sada želim to napraviti u ovoj momčadi.”

Sergio Perez je u zadnje tri godine vozio za tri različite ekipe. Senzacionalan je bio njegov prelazak u McLaren za sezonu 2013., no otpušten je nakon samo jedne godine suradnje. Unatoč lošem bolidu, u Wokingu nisu bili zadovoljni Perezovim rezultatima, ali i ponašanjem prema zaposlenicima, koji su ga okarakterizirali kao bahatog.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: