Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Porsche predstavio unapređeni 919 Hybrid LMP1 Reviewed by Momizat on . Porsche je obelodanio unapređeni 919 Hybrid LMP1, koji će se takmičiti u FIA WEC šampionatu ove sezone. Aktuelni šampioni su najavili da će tim po prvi put kori Porsche je obelodanio unapređeni 919 Hybrid LMP1, koji će se takmičiti u FIA WEC šampionatu ove sezone. Aktuelni šampioni su najavili da će tim po prvi put kori Rating: 0

Porsche predstavio unapređeni 919 Hybrid LMP1

Advertisement

Porsche je obelodanio unapređeni 919 Hybrid LMP1, koji će se takmičiti u FIA WEC šampionatu ove sezone.

porsche-lmp

Aktuelni šampioni su najavili da će tim po prvi put koristiti tri različita aerodinamička paketa. Tokom sezone da bi bili konkurentniji na svakoj stazi u kalendaru.

Boja je dominantno bela sa crnom i malo crvene.

Tim je radio na tome da komponente električnog pogona učini moćnijim i efikasnijim, uključujući optimizovani elektromotor na prednjoj osovini, pogonsku elektroniku i novu generaciju litijum-jonskih baterija. Nova prednja osovina je dizajnirana da dozvoli više opcija podešavanja.

„Sa preko 900 ks, Le Man prototip je spreman za odbranu titule“, rekao je Fric Encinger. Vozačka postava ostaje nepromenjena, sa Markom Veberom, Brendonom Hartlijem i Timom Bernhardom, prošlogodišnjim šampionima, koji će biti u automobilu #1, i sestrinskim automobilom #2, koji će voziti Roman Dima, Nil Jani i Mark Lib.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: