Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Potvrđeno: Carlos Sainz u McLarenu 2019.! Reviewed by Momizat on . McLaren Racing potvrdio je kako će se iduće godine za njihovu momčad utrkivati Španjolac Carlos Sainz. Kako stoji u priopćenju na službenim stranicama momčadi, McLaren Racing potvrdio je kako će se iduće godine za njihovu momčad utrkivati Španjolac Carlos Sainz. Kako stoji u priopćenju na službenim stranicama momčadi, Rating: 0

Potvrđeno: Carlos Sainz u McLarenu 2019.!

Advertisement

McLaren Racing potvrdio je kako će se iduće godine za njihovu momčad utrkivati Španjolac Carlos Sainz.

Carlos-Sainz

Kako stoji u priopćenju na službenim stranicama momčadi, Sainz je potpisao višegodišnji ugovor s britanskom momčadi te mijenja svog sunarodnjaka Fernanda Alonsa koji nakon ove sezone napušta Formulu 1.

“Oduševljen sam što konačno mogu potvrditi da ću biti McLarenov voač 2019. To je nešto što sam dugo vremena razmatrao i jako sam uzbuđen zbog ovog novog poglavlja u svojoj karijeri. Navijač sam McLarena otkad znam za sebe. To je veliko ime u sportu s nevjerojatnim naslijeđem,” rekao je Sainz i dodao par riječi o svom heroju.

“Fernando je jedan od heroja koji su godinama vozili za McLaren. Poseban osjećaj je preuzeti njegovo mjesto za volanom McLarena,” zaključio je.

Šef McLarena Zak Brown dodao je kako je Sainz talent nove generacije te da će se sigurno penjati u poretku u Formuli 1.

“Oduševljeni smo što imamo Carlosa. Razmatrali smo ga dugo vremena i procijenili smo da je jedan od ponajboljih talenata nove generacije koji se probio u Formulu 1. On donosi fantastičan miks mladosti i iskustva. Iako ima tek 23, vozit će svoju petu sezonu s nama što znači da ima puno iskustva, kako u Formuli 1 tako i u našem partneru Renaultu.”

“Nije tajna da je Carlos veliki obožavatelj Fernanda. Smatramo da će biti dostojna zamjena za legendarno ime u motorsport. Uzbuđeni smo što će nam se priključiti iduće sezone,” rekao je Brown.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: