Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Poznat uzrok kvara na Vettelovom bolidu na VN Japana Reviewed by Momizat on . Ferrari je potvrdio uzrok odustajanja Sebastiana Vettela na VN Japana. Sebastian Vettel odustao je na VN Japana već na samom početku utrke što ga je udaljilo od Ferrari je potvrdio uzrok odustajanja Sebastiana Vettela na VN Japana. Sebastian Vettel odustao je na VN Japana već na samom početku utrke što ga je udaljilo od Rating: 0

Poznat uzrok kvara na Vettelovom bolidu na VN Japana

Advertisement

Ferrari je potvrdio uzrok odustajanja Sebastiana Vettela na VN Japana.

sebastian-vettel-vn-japana-2017

Sebastian Vettel odustao je na VN Japana već na samom početku utrke što ga je udaljilo od borbe za titulu, pa su njegove šanse sada više teoretske. VN Japana bila je posljednja šansa da se Vettel vrati u borbu za titulu, ali kvar svjećice na cilindru pokopao je sve nade povratka u borbu sa Lewisom Hamiltonom. Vettel već dvije utrke ima tehničke probleme što ga je ostavilo 59 bodova iza Lewisa Hamiltona.

“Sebastian Vettel danas je izgubio šansu da se bori za pobjedu nakon što je svjećica na jednom cilindru otkazala. Kimijeva brzina je dokazala da su tim i bolid spremni odrađivati posao sve dok matematika ne kaže da je gotovo. Bit ćemo uporni.”

“Bolid sa brojem 5 bio je pozvan natrag u boks, a mehaničari su probali riješiti problem, ali je Sebastian nakon nekoliko minuta izašao iz bolida. Svjećica je bila pokvarena i nije imalo smisla nastaviti,” oglasili su se iz Ferrarija.

Izvor: carlander.ba

Komentari korisnika: