Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Pregovori oko Rosbergovog ugovora počinju sljedećeg ljeta Reviewed by Momizat on . Mercedes je svoje vozače krajem sezone upozorio na ponašanje i rekao da nisu nezamjenjivi. Dok Lewis Hamilton ima osiguran ostanak u momčadi do kraja 2018., Ros Mercedes je svoje vozače krajem sezone upozorio na ponašanje i rekao da nisu nezamjenjivi. Dok Lewis Hamilton ima osiguran ostanak u momčadi do kraja 2018., Ros Rating: 0

Pregovori oko Rosbergovog ugovora počinju sljedećeg ljeta

Advertisement

Mercedes je svoje vozače krajem sezone upozorio na ponašanje i rekao da nisu nezamjenjivi. Dok Lewis Hamilton ima osiguran ostanak u momčadi do kraja 2018., Rosbergov istječe krajem 2016., a šef Toto Wolff je rekao da pregovori oko Nijemčevog ugovora neće početi sada, već u određenom trenutku sljedeće godine kada se bude vidjelo kako će se situacija odvijati unutar momčadi. Austrijanac je ipak bio precizniji pa je dodao će to biti ljeto 2016.

nico-rosberg-mercedes-madjarska

“O produljenju ćemo razgovarati najranije u ljeto. Vidjet ćemo što će se dotad dogoditi.”

Međutim, Wolff ponovno upozorava svoje vozače i dodaje kako brojke u ugovoru koji važi još neko vrijeme, poput onog u slučaju svjetskog prvaka Hamiltona, ne moraju značiti ništa.

“Postoje klauzule u Lewisovom ugovoru, kao što je to slučaj sa svim drugim osobljem. U slučaju da kompanija trpi štetu, naprimjer.”

Dodao je rivalitet unutar momčadi ne predstavlja nikakav problem.

“To će ići dalje, njih dvojica neće jedan drugome ostavljati ništa. Ali ono je dobro za momčad jer to naš bolid čini bržim”, rekao je Wolff.

Što se tiče novog bolida za 2016., Toto je otkrio par detalja:

“Sa svim idemo po rasporedu. S nadogradnjom motora očekujemo oko dvije desetinke po krugu. Bolid će nam također donijeti nešto.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: