Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prost: Hamilton je ove godine bio nepobjediv Reviewed by Momizat on . Četverostruki svjetski prvak u Formuli 1, Alain Prost, vjeruje kako je Lewis Hamilton ove godine jednostavno bio nepobjediv jer je značajno podigao razinu svoje Četverostruki svjetski prvak u Formuli 1, Alain Prost, vjeruje kako je Lewis Hamilton ove godine jednostavno bio nepobjediv jer je značajno podigao razinu svoje Rating: 0

Prost: Hamilton je ove godine bio nepobjediv

Advertisement

Četverostruki svjetski prvak u Formuli 1, Alain Prost, vjeruje kako je Lewis Hamilton ove godine jednostavno bio nepobjediv jer je značajno podigao razinu svoje igre, iako nije imao najbolji bolid ove sezone.

alain-prost

Nakon što je Hamilton u Meksiku osigurao svoj peti naslov svjetskog prvaka, Prost je dodao kako je Lewis Sebastiana Vettela pobijedio psihologijom.

“Lewis je psihološki bio daleko jači protiv Seba. Zreo je vozač i pod ovim okolnostima ga je nemoguće pobijediti. Sebastian je također imao dobru sezonu, ali nedovoljno dobru da bi pobijedio i Lewisa i Mercedes. Imao je pogreške u krivo vrijeme poput Bakua ili Hockenheima. Da nije bilo toga imao 30 bodova prednosti i puno manje pritiska,” rekao je Prost i dodao.

“Višestruki svjetski prvaci naravno rade stvari drugačije od ostalih. No najveća razlika koju vidim kod Lewisa je da on sebe prisiljava da postane što bolji vozač. Ovo je vjerojatno njegova najbolja sezona ikad, a može biti još bolji.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: