Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Raikkonen ne vjeruje da će Williams zadržati formu sa Silverstonea Reviewed by Momizat on . Ekipa Williamsa je ugodno iznenadila vrlo dobrom formom na VN Velike Britanije, gdje su Felipe Massa i Valtteri Bottas dobar dio utrke proveli na vodećim pozici Ekipa Williamsa je ugodno iznenadila vrlo dobrom formom na VN Velike Britanije, gdje su Felipe Massa i Valtteri Bottas dobar dio utrke proveli na vodećim pozici Rating: 0

Raikkonen ne vjeruje da će Williams zadržati formu sa Silverstonea

Advertisement

Ekipa Williamsa je ugodno iznenadila vrlo dobrom formom na VN Velike Britanije, gdje su Felipe Massa i Valtteri Bottas dobar dio utrke proveli na vodećim pozicijama, ispred Mercedesovih vozača Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga. Ferrari je na Silverstoneu imao malo slabije performanse, ali Kimi Raikkonen ne vjeruje da će to biti slučaj u narednim utrkama.

kimi-2015

Iako na postolju u Kanadi i Austriji nisu stajali Ferrarijevi vozači (Bottas na stazi Gilles Villeneuve i Massa na Red Bull Ringu), Raikkonen je uvjeren da su to bile dvije staze koje su odgovarale Williamsovom FW37 s Mercedesovim motorom.

“Puno toga ovisi o stazama i uvjetima tijekom trkaćeg vikenda, ali očekujem drugačiju priču na sljedećoj utrci, a nakon toga ponovno idemo na drugačije staze. Situacija za nas nije bila idealna: uvjeti, gume… ali moramo se poboljšati. Moramo biti još bolji bez obzira na kojoj stazi se nalazimo, bez obzira na uvjete, gume…”

S obzirom na izostanak VN Njemačke, sljedeća utrka se vozi za tri tjedna na Hungaroringu.

“Siguran sam da će tamo biti bolje i da će nam biti lakše.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: