Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Raikkonen: Trenutno se čini da je sve protiv nas Reviewed by Momizat on . Kimi Raikkonen rekao je da trenutno izgleda kao da je sve protiv Ferrarija i njega nakon novih problema na VN Kanade prošle nedjelje. Na stazi koja je pokazala Kimi Raikkonen rekao je da trenutno izgleda kao da je sve protiv Ferrarija i njega nakon novih problema na VN Kanade prošle nedjelje. Na stazi koja je pokazala Rating: 0

Raikkonen: Trenutno se čini da je sve protiv nas

Advertisement

Kimi Raikkonen rekao je da trenutno izgleda kao da je sve protiv Ferrarija i njega nakon novih problema na VN Kanade prošle nedjelje.

kimi-raikkonen-2014

Na stazi koja je pokazala Ferrarijeve slabosti Raikkonen je završio 10. nakon neobičnog proklizavanja u zavoju broj 10. Finac tvrdi da je njegov bolid imao mnogo problema tijekom utrke a nakon samo 18 osvojenih bodova u prvih 7 utrka Kimi se nada da će se stvari uskoro posložiti.

“Imali smo nove probleme s kočnicama tijekom utrke. Jednostavno se čini da se uvijek nešto događa a moje proklizavanje nije pomoglo, međutim nisam očekivao toliku isporuku snage. Moramo provjeriti zašto se to dogodilo. Izgleda kao da je trenutno sve protiv nas iako se stvari ponekada čine u redu tako da moramo pronaći način kako da ostanu takve cijelo vrijeme. Utrka je bila teška za nas ali to smo znali i prije s obzirom na izgled staze. Nadam se da ćemo na sljedećim utrkama biti bolji.”

Čini se da Raikkonen ima problema s ovogodišnjim Pirellijevim gumama ali je uvjeren da Ferrari ima potencijala za ostvarivanje dobrih rezultata.

“Na početku utrke gume su bile u redu a onda su se potrošile. Kada smo ih promijenili stvari se se činile u redu samo jedan krug. Vrlo je teško razumjeti što se stvarno događa. Sigurno je da bolid ima nekog potencijala i moramo samo nekako pronaći način kako možemo biti dobri u svakom krugu.”

Izvor: www.gp1.hr

Komentari korisnika: