Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Raikkonen: Vettel i ja imamo odličan odnos Reviewed by Momizat on . Kako sezona odmiče, sve su veće šanse da će Kimi Raikkonen i sljedeće sezone biti vozač Ferrarijeve momčadi te tako provesti petu sezonu zajedno sa Sebastianom Kako sezona odmiče, sve su veće šanse da će Kimi Raikkonen i sljedeće sezone biti vozač Ferrarijeve momčadi te tako provesti petu sezonu zajedno sa Sebastianom Rating: 0

Raikkonen: Vettel i ja imamo odličan odnos

Advertisement

Kako sezona odmiče, sve su veće šanse da će Kimi Raikkonen i sljedeće sezone biti vozač Ferrarijeve momčadi te tako provesti petu sezonu zajedno sa Sebastianom Vettelom. Finac smatra kako će mu baš njegov dobar odnos s Vettelom osigurati ostanak.

kimi-vettel

“Mi smo dobar par koji nikada nije imao problema,” izjavio je Raikkonen te dodao,”Mislim da je to odlično za našu momčad.”

“Ozbiljno, uvijek smo se slagali. S njim nikada nije bilo priče o politici momčadi ni o ostalim glupostima, mi imamo odlično prijateljstvo,” tvrdi svjetski prvak iz 2007.godine.

Ovaj par vozača imao je jedan incident u Singapuru prošle sezone kada su se međusobno sudarili, no to nije promijenilo odnos među njima.

“On je jako direktna osoba kojeg uspjeh nije promijenio. Nakon našeg sudara prošle godine nije bilo svađe jer je on osoba koja će priznati svoju grešku kao i ja,” rekao je Raikkonen o Vettelu.

Sve ovo zvuči kao da Kimi želi ostati u talijanskoj momčadi, no odluku momčadi iz Maranella ćemo morati još pričekati.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: