Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Red Bull će prije ljetne pauze odlučiti o svojoj budućnosti Reviewed by Momizat on . Renaultov predsjednik Carlos Ghosn je jučer rekao da će odluka o budućnosti njegove kompanije u Formuli 1 biti donesena do kraja ove godine, a Red Bull, koji ko Renaultov predsjednik Carlos Ghosn je jučer rekao da će odluka o budućnosti njegove kompanije u Formuli 1 biti donesena do kraja ove godine, a Red Bull, koji ko Rating: 0

Red Bull će prije ljetne pauze odlučiti o svojoj budućnosti

Advertisement

Renaultov predsjednik Carlos Ghosn je jučer rekao da će odluka o budućnosti njegove kompanije u Formuli 1 biti donesena do kraja ove godine, a Red Bull, koji koristi pogonske jedinice francuskog dobavljača, tvrdi da će odluku o sudjelovanju ili odlasku iz sporta donijeti prije ljetne pauze.

renault-red-bull-logo

Odluka će biti donesena prije ljetne pauze”, rekao je Helmut Marko.

Vjeruje se da je austrijska momčad prošlog tjedna trebala održati ključni sastanak s vodećim ljudima francuske kompanije i donijeti odluku po pitanju svoje budućnosti u Formuli 1, ali Marko je rekao da Renault nije mogao predati podatke o svom napretku jer je testiranje u Viryju obustavljeno na dva dana zbog određenih problema. Upravo su ti rezultati s dinamometra trebali imati važnu ulogu kod donošenja odluke.

Odluka o tome hoćemo li i kako nastaviti u Formuli 1 mora pasti prije ljetne pauze. Moramo znati u kojem smjeru ide razvoj i koje performanse možemo očekivati. Ne trebamo još obećanja, želimo vidjeti rezultate.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: