Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Red Bull: ‘Renaultov motor 47 ks iza Mercedesovog’ Reviewed by Momizat on . Renault je vredno radio u cilju unapređenja svoje F1 pogonske jedinice, a rezultati se ogledaju u uspesima Red Bulla, koji je sustigao Ferrari i upustio se u ra Renault je vredno radio u cilju unapređenja svoje F1 pogonske jedinice, a rezultati se ogledaju u uspesima Red Bulla, koji je sustigao Ferrari i upustio se u ra Rating: 0

Red Bull: ‘Renaultov motor 47 ks iza Mercedesovog’

Advertisement

Renault je vredno radio u cilju unapređenja svoje F1 pogonske jedinice, a rezultati se ogledaju u uspesima Red Bulla, koji je sustigao Ferrari i upustio se u ravnopravnu borbu za drugo mesto sa Italijanima u konkurenciji konstruktora.

renault-motor

Međutim, Kristijan Horner zna da ima još praznog prostora koji treba da se popuni da bi Red Bull ostvario još bolje rezultate.

„Oni (Mercedes) imaju motor i šasiju u izvanrednoj harmoniji“, kaže Horner. „Mislim da je Renault mnogo napredovao a isto tako znamo da ima još prostora za napredak. Kao što rekoh, sve treba da je u harmoniji sa šasijom.

Znamo da smo 35 kW (47 ks) iza Mercedesa. To nam momci iz Renaulta kažu, i oni imaju u planu da neutrališu tu razliku.“

U Renaultu su pojasnili tokom VN Mađarske da nije realno implementirati neke velike izmene ove sezone, već će se fokusirati na dizajn za 2017. Uprkos tome, Horner smatra da ima prostora za napredak i u toku ove sezone, jednostavnom optimizacijom postojećeg agregata.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: