Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Red Bull u Jerezu otkrio crno-bijeli RB11 Reviewed by Momizat on . Red Bull je treća momčad koja je danas u Jerezu predstavila novi bolid. RB11 ima novu kombinaciju boja koja će se koristiti na prvom predsezonskom testu u Španj Red Bull je treća momčad koja je danas u Jerezu predstavila novi bolid. RB11 ima novu kombinaciju boja koja će se koristiti na prvom predsezonskom testu u Španj Rating: 0

Red Bull u Jerezu otkrio crno-bijeli RB11

Advertisement

Red Bull je treća momčad koja je danas u Jerezu predstavila novi bolid. RB11 ima novu kombinaciju boja koja će se koristiti na prvom predsezonskom testu u Španjolskoj. Najveća promjena je, naravno, nos bolida koji udovoljava najnovijem tehničkom pravilniku, ali to nije sve.

red-bull-2015

“Postoje promjene koje se tiču prednjeg dijela bolida, ali najveće su promjene ispod ‘kože’”; rekao je glavni inženjer Rob Marshall. “Identificirali smo područja koja možemo unaprijediti te smo dosta radili na tome. Neće biti puno toga što je vidljivo golim okom, ali puno truda je uloženo u dijelove koji su skriveni.”

Veliki dio toga uključuje poboljšanja na Renaultovoj pogonskoj jedinici, a promjene su učinjene u suradnji sa samim timom.

“Red Bull više nije samo partner, naš dizajnerski tim sada surađuje s Renaultom te isporučujemo dobre rezultate”, rekao je šef momčadi Christian Horner. “Ove godine s Renaultom možemo napraviti stvarno velike korake naprijed.”

“Nadam se da će biti zvijer, ali to ćemo saznati uskoro”, rekao je Daniel Ricciardo. “Prošle godine je bilo puno pritiska na meni kako bih se dokazao u top momčadi, a sada mislim da svi znaju za što sam sve sposoban. Spreman sam se boriti s Mercedesima.”

“Ovo je fantastična prilika za mene te se radujem ulasku u bolid”, rekao je novi vozač Daniil Kvjat. “Nisam si postavio nikakve ciljeve za 2015., želim samo nastaviti raditi najbolji mogući posao uz pravi stav – to je najbolja stvar koju mogu napraviti.”

Jerez F1 Test

Horner tvrdi da je cilj njegove momčadi jasan, a to je smanjivanje razlike u odnosu na vodeći Mercedes.

“Naš cilj je jednostavno smanjiti zaostatak za Mercedesom. Jedina smo momčad koja je prošle godine pobijedila osim njih. Želimo im zaprijetiti koliko god budemo mogli. Znamo što trebamo postići i vjerujem da ćemo s RB11 i našim vozačima to i učiniti.”

Daniel Ricciardo će isprobati novi Red Bull na prvom i trećem danu testiranja u Jerezu, dok će Daniil Kvjat priliku dobiti na drugom i četvrtom danu.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: