Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Renault s promjenama na svojoj pogonskoj jedinici na VN Kanade Reviewed by Momizat on . Renault je potvrdio da će Red Bull i Toro Rosso ovoga vikenda na raspolaganje dobiti unaprijeđenu pogonsku jedinicu kada je riječ o pouzdanosti, a Francuzi za o Renault je potvrdio da će Red Bull i Toro Rosso ovoga vikenda na raspolaganje dobiti unaprijeđenu pogonsku jedinicu kada je riječ o pouzdanosti, a Francuzi za o Rating: 0

Renault s promjenama na svojoj pogonskoj jedinici na VN Kanade

Advertisement

Renault je potvrdio da će Red Bull i Toro Rosso ovoga vikenda na raspolaganje dobiti unaprijeđenu pogonsku jedinicu kada je riječ o pouzdanosti, a Francuzi za ovaj zahvat nisu morali iskoristiti nijedan od svojih 12 tokena za 2015.

renault-sport-f1

Novi dijelovi će se isprobati na slobodnim treninzima u petak i to u motorima koji su se koristili u Monaku, a onda će se donijeti odluka o tome hoće li se ta pogonska jedinica koristiti tijekom cijelog vikenda ili će se momčadi odlučiti za novu, petu pogonsku jedinicu zbog čega će vozači dobiti kazne.

Zbog velikih problema s pouzdanosti, Red Bull i Toro Rosso će pričekati na uvođenje novih dijelova koji će poboljšati performanse. Ako nova specifikacija riješi probleme s klipovima i izdrži pristojnu kilometražu, Renault će započeti s radom koji bi trebao rezultirati s više konjskih snaga u nastavku sezone.

Kada upadnete u veliku krizu oko pouzdanosti, kao što smo mi morali od početka sezone, ne radite oko ničega drugog. Zbog toga je odgođen rad na poboljšanju performansi, a što se tiče nadogradnji toga tipa, uslijedit će odmah nakon ljetne pauze”, rekao je Cyril Abiteboul.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: