Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Renault: Teško je raditi s nekim tko laže Reviewed by Momizat on . Renaultov odnos s Red Bullom iz dana u dan postaje sve gori i gori, a posljednju optužbu uputio je Cyril Abiteboul, šef Renaultovog F1 programa koji je Red Bull Renaultov odnos s Red Bullom iz dana u dan postaje sve gori i gori, a posljednju optužbu uputio je Cyril Abiteboul, šef Renaultovog F1 programa koji je Red Bull Rating: 0

Renault: Teško je raditi s nekim tko laže

Advertisement

Renaultov odnos s Red Bullom iz dana u dan postaje sve gori i gori, a posljednju optužbu uputio je Cyril Abiteboul, šef Renaultovog F1 programa koji je Red Bullovog dizajnera Adriana Neweya optužio za laži.

renault-redbull

Abiteboul priznaje da nema izgovora za jako loše stanje u kojem se francuski proizvođač nalazi u 2015., ali dodaje da je pogrešno reći da je za Red Bullove probleme kriva isključivo pogonska jedinica.

Osim problema s naše strane, Red Bull ima neke probleme oko šasije koji ne pomažu cijeloj ovoj situaciji”, rekao je Abiteboul. “Pogotovo stabilnost zadnjeg kraja. Ta dva problema čine bolid teškim za vožnju.

Upitan je li mu teško kada čuje Neweya koji kaže da je jedini problem s RB11 njegov motor, Abiteboul odgovara:

“Da. Teško je kada imate partnera koji laže. Adrian je šarmantan gospodin i izvanredan inženjer, ali svoj život je proveo kritizirajući svoje dobavljače motora. Prestar je da se promijeni.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: