Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ricciardo: Circuit of the Americas je najbolja nova staza Reviewed by Momizat on . Red Bullov vozač Daniel Ricciardo vjeruje da je Circuit of the Americas, gdje će se sljedećeg vikenda voziti VN SAD-a, najbolja od novih staza u kalendaru Formu Red Bullov vozač Daniel Ricciardo vjeruje da je Circuit of the Americas, gdje će se sljedećeg vikenda voziti VN SAD-a, najbolja od novih staza u kalendaru Formu Rating: 0

Ricciardo: Circuit of the Americas je najbolja nova staza

Advertisement

Red Bullov vozač Daniel Ricciardo vjeruje da je Circuit of the Americas, gdje će se sljedećeg vikenda voziti VN SAD-a, najbolja od novih staza u kalendaru Formule 1. Staza u Austinu je otvorena 2012. godine a Daniel je tamo nastupio dva puta i to u bolidu Toro Rossa.

america-f1

“To je vjerojatno datum kojem se najviše radujem”, rekao je Ricciardo koji je utrke u Austinu završavao na 12. i 11. mjestu u zadnja dva nastupa. “The Circuit od the Americas je, po mom mišljenju, najbolja od novih staza. Zavoji su zanimljivi a na samoj stazi ste dosta zaposleni pa nemate puno vremena za predah. Prvi sektor je poseban kao i taj prvi zavoj kojem prilazite naslijepo i uzbrdo i kojeg nema nigdje drugdje. Napravili su vrlo dobar posao.”

Iako Australac još uvijek ima matematičke šanse, potpuno je jasno da će se borba za naslov voditi između Mercedesovih vozača Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga na posljednje tri utrke sezone.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: