Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ricciardo: Imat ćemo odličan bolid na Spa Reviewed by Momizat on . Nakon dobrih predstava Red Bulla na posljednjim utrkama, Daniel Ricciardo upozorava rivale da bi njegova momčad mogla biti još jača na nadolazećoj VN Belgije. A Nakon dobrih predstava Red Bulla na posljednjim utrkama, Daniel Ricciardo upozorava rivale da bi njegova momčad mogla biti još jača na nadolazećoj VN Belgije. A Rating: 0

Ricciardo: Imat ćemo odličan bolid na Spa

Advertisement

Nakon dobrih predstava Red Bulla na posljednjim utrkama, Daniel Ricciardo upozorava rivale da bi njegova momčad mogla biti još jača na nadolazećoj VN Belgije.

Ricci_1024x683

Australac smatra kako su njihove performanse slične kao i 2014. godine kada je pobijedio u Spa-Francorchamps.

“Spa 2014. godine je bila jako dobra za mene. Ove godine smo iznenadili sami sebe na nekim stazama. U Njemačkoj nismo očekivali da ćemo imati dva Red Bulla na postolju. Idemo vidjeti što će se dogoditi u Spa. Mislim da ćemo imati odličan bolid tamo. Naš glavni cilj je sada biti najmanje drugi. Naravno, želimo pobijediti kako bi ostali ispred Ferrarija,” rekao je Ricciardo.

“Mislim da smo bili unutar deset sekundi od vodećeg na Hockenheimu i to je dobar start pa se nadam da će u Spa to biti još bliže i da ćemo nastaviti otkidati pomalo tu prednost,” dodao je Australac.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: