Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ricciardo: ‘Mala pobjeda’ protiv Hamiltona Reviewed by Momizat on . Red Bullov vozač Daniel Ricciardo osvrnuo se na neočekivano dobar rezultat koji je ostvario na VN Kanade. Naime, pobjednik VN Monaka rekao je kako su u Red Bull Red Bullov vozač Daniel Ricciardo osvrnuo se na neočekivano dobar rezultat koji je ostvario na VN Kanade. Naime, pobjednik VN Monaka rekao je kako su u Red Bull Rating: 0

Ricciardo: ‘Mala pobjeda’ protiv Hamiltona

Advertisement

Red Bullov vozač Daniel Ricciardo osvrnuo se na neočekivano dobar rezultat koji je ostvario na VN Kanade.

daniel-ricciardo

Naime, pobjednik VN Monaka rekao je kako su u Red Bullu očekivali prilično težak vikend zbog konfiguracije staze u Montrealu koja je vrlo zahtjevna za pogonske jedinice, posebice za Renaultovu koja je po pitanju snage u ovom trenutku, u deficitu u odnosu na rivale Ferrari i Mercedes.

Podsjetimo, Australac je u utrku krenuo s petog mjesta, no u konačnici, uspio je doći tik do pobjedničkog postolja i četvrtim mjestom uzeti pokoji bod više od onoga čemu se i sam nadao.

Također, Ricciardo je spomenuo kako je ovo “mala pobjeda” za njega i momčad Red Bulla u odnosu na rivale iz Mercedesa koji su prema njihovim predviđanjima na utrci trebali biti prilično jaki.

“Ovo je inače staza na kojoj su Mercedesi uvijek jaki. Zaradili smo nekoliko bodova u odnosu na Mercedes i zato je za nas ovo “mala pobjeda” koja nas ohrabruje uoči nastavka sezone i utrka koje slijede.” rekao je Australac

Komentirajući razvoj situacije na utrci Ricciardo je rekao kako je tijekom utrke vidio da ima dobar ritam koji može zadržati i osvojiti dosta bodova unatoč pritisku pod koji je pao od strane Hamiltona pred sam kraj utrke.

“Bilo je prilično zabavno. Osjećao sam se dobro. Preko team radia rekao sam da mogu zadržati dobar tempo i u konačnici to je bilo dovoljno.”

Za kraj, upitan o svojim izgledima za osvajanje naslova prvaka, Australac je odgovorio kako unatoč popriličnom bodovnom zaostatku u odnosu na vodeći dvojac (37 bodova) smatra kako je i on još uvijek u igri.

“Naslov je za mene jošt uvijek realna opcija.” optimističan je Ricciardo.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: