Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ricciardo ne očekuje povlašteniji status iduće godine Reviewed by Momizat on . Daniel Ricciardo smatra da se njegova uloga u Red Bullu iduće godine neće bitno promijeniti, unatoč tome što će biti puno iskusniji vozač od Daniila Kvjata. Nak Daniel Ricciardo smatra da se njegova uloga u Red Bullu iduće godine neće bitno promijeniti, unatoč tome što će biti puno iskusniji vozač od Daniila Kvjata. Nak Rating: 0

Ricciardo ne očekuje povlašteniji status iduće godine

Advertisement

Daniel Ricciardo smatra da se njegova uloga u Red Bullu iduće godine neće bitno promijeniti, unatoč tome što će biti puno iskusniji vozač od Daniila Kvjata.

Daniel-Ricciardo-Red-Bull-media

Nakon pomalo nagle odluke Sebastiana Vettela o odlasku iz momčadi, mladi je Rus vrlo brzo promoviran u seniorsku momčad gdje ga čeka vozač koji je zabljesnuo ove sezone. No, Ricciardo ne misli da ga čeka uloga lidera.

”Ne vjerujem da će se moj status previše promijeniti. Ove sam godine dao sve od sebe, izgradio sam dobar odnos s momčadi i možda sam tu malo u prednosti. Uživao sam ove godine vozeći sa Sebastianom i pokušat ću uživati u preostalim utrkama, a onda se fokusiram na posao s Daniilom,” kaže Australac.

Ricciardo prepoznaje činjenicu da je Red Bull uzeo vozača s iznimno malo iskustva, no siguran je da je Kvjat dobar i logičan izbor.

”Malo je iznenađujuće, ali Red Bull je preuzeo sličan rizik i lani kada uzeo mene. Mislim da će im se Daniil također isplatiti, pogotovo zato što je poprilično jeftiniji odabir od Alonsa. Dodatno ušteđeni novac možemo iskoristiti na razvoj bolida i pokušati ponovno ući u borbu za naslov,” zaključuje.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: