Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ricciardo ne zna tko mu je bio teži momčadski kolega u Red Bullu Reviewed by Momizat on . Daniel Ricciardo je rekao da nije siguran koji je od njegovih kolega bio brži vozač u Red Bullu. Četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel je bio Australčev Daniel Ricciardo je rekao da nije siguran koji je od njegovih kolega bio brži vozač u Red Bullu. Četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel je bio Australčev Rating: 0

Ricciardo ne zna tko mu je bio teži momčadski kolega u Red Bullu

Advertisement

Daniel Ricciardo je rekao da nije siguran koji je od njegovih kolega bio brži vozač u Red Bullu. Četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel je bio Australčev prvi timski kolega u austrijskoj momčadi, a Daniel ga je prošle godine svladao te je bio jedini vozač koji je uspio prekinuti Mercedesov pobjednički niz.

ricciardo-kvyat-vettel

Ove godine ga je zamijenio Daniil Kvjat, a mladi Rus je u poretku vozača završio ispred Ricciarda i to za samo tri boda. Na pitanje je li Kvjat brži od Vettela, Ricciardo je rekao:

“Teško je procijeniti. Pokazao je brzinu, ne mogu reći da nije brz. Imao je neke dobre kvalifikacije i utrke pa je kroz sezonu pokazivao dobre znakove. Prvih četiri ili pet utrka se činilo da nema brzinu, bilo da je to zbog veće momčadi ili novog bolida, ali činilo se da će ili brzo naučiti ili će sezona za njega biti prava katastrofa. Međutim, brzo je preokrenuo stvari. Moja sezona je također prošla tako, ali on je zadržao prilično dobru razinu performansi. Možemo saznati tko je imao odustajanja, ali on je odradio dobar posao. Mislim da se dobro prilagodio, podigao se kada je to bilo potrebno, a i dalje je mlad pa postoji prostor za napredak i sazrijevanje. Mislim da se sada osjeća ugodnije u svijetu Formule 1.”

Iako službene objave još nema, Kvjat će ostati u Red Bullu i sljedeće sezone.

“Mene kao vozača ne brine previše tko mi je momčadski kolega, mislim da je uvijek lijepo učiti stvari od novoga”, dodao je Australac.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: