Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ricciardo: Silverstone je nevjerojatan Reviewed by Momizat on . Red Bullov vozač Daniel Ricciardo se, nakon za njega iznimno uspješne 2014., mora prilagoditi puno težoj sezoni u austrijskoj momčadi, kojoj najviše problema za Red Bullov vozač Daniel Ricciardo se, nakon za njega iznimno uspješne 2014., mora prilagoditi puno težoj sezoni u austrijskoj momčadi, kojoj najviše problema za Rating: 0

Ricciardo: Silverstone je nevjerojatan

Advertisement

Red Bullov vozač Daniel Ricciardo se, nakon za njega iznimno uspješne 2014., mora prilagoditi puno težoj sezoni u austrijskoj momčadi, kojoj najviše problema zadaje nekonkurentna i nepouzdana Renaultova pogonska jedinica.

daniel-ricciardo

Ranije je priznao da mu je ove godine teško iako se prilično lako može motivirati, ali to ne znači da je mladi Australac izgubio prepoznatljivi smiješak i optimizam kada je u pitanju nastavak sezone i sljedeća utrka, druga domaća za ekipu iz Milton Keynesa, VN Velike Britanije.

Ne mogu sakriti zadovoljstvo – Silverstone je fenomenalan! Volim brze staze i brze zavoje – vožnju od Copsea kroz Maggotts, Becketts, Chapel i onda oko Stowea… To je možda pet najboljih zavoja u kalendaru, pogotovo kada dolaze jedan za drugim… da, sviđa mi se!”

Ricciardo je dobro upoznat sa Silverstoneom, a na toj je stazi debitirao 2011. s momčadi HRT.

U to vrijeme sam vjerojatno odvozio najbrži krug na stazi jer je HRT bio brži od stare specifikacije FR3.5 bolida. To je definitivno staza na kojoj imate bolje iskustvo ako sjedite u bržem bolidu – to je obično slučaj s brzim stazama! Silverstone je odličan u Formuli Renault 2.0, ali u F1 bolidu? To je epski!”

Ako imamo jedan od onih lijepih vikenda s plavim nebom, suncem i visokim temperaturama, atmosfera je nevjerojatna. Ali ako je sivo, mokro i vjetrovito, atmosfera je i dalje nevjerojatna. Nisam siguran kako je to moguće – ali to je Silverstone. Što se tiče vožnje u tim uvjetima, i dalje je uzbudljivo, ali na skroz drugačiji način!”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: