Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Rosberg: Borba s Lewisom je u punom žaru Reviewed by Momizat on . Nico Rosberg kaže da nije zabrinut zbog trenutne forme Lewisa Hamiltona koji je u posljednjih pet utrka pobijedio četiri puta te se potpuno vratio u borbu za na Nico Rosberg kaže da nije zabrinut zbog trenutne forme Lewisa Hamiltona koji je u posljednjih pet utrka pobijedio četiri puta te se potpuno vratio u borbu za na Rating: 0

Rosberg: Borba s Lewisom je u punom žaru

Advertisement

Nico Rosberg kaže da nije zabrinut zbog trenutne forme Lewisa Hamiltona koji je u posljednjih pet utrka pobijedio četiri puta te se potpuno vratio u borbu za naslov svjetskog prvaka.

lewis-hamilton-nico-rosberg-2015

Nijemac je pobijedio u prve četiri utrke sezone, potom se Mercedesov vozački dvojac sudario u prvom krugu VN Španjolske, a od tada je Hamilton uzeo pobjede u Monaku, Kanadi, Austriji i Velikoj Britaniji.

Nakon deset utrka ove sezone, Rosberg kaže kako nije frustriran zbog nedavnih rezultata. Dodaje kako je kraj sezone još daleko te će biti još puno bliskih borbi s momčadskim kolegom.

“Gledam na ovu situaciju kao na ‘čašu napola punu’. Imao sam jako dobar prvi dio sezone i vodim u poretku. To je jako dobar početak sezone i zadovoljan sam time. Imao sam neke dobre utrke, imao sam dobru utrku u Austriji koja je pošla po zlu. Da, to se dogodi, ali onda sam imao i dobru vožnju u Silverstoneu dok je bilo suho, ne toliko dobro u početku utrke. Ima puno pozitivnih stvari.”

“Osjećam se odlično i borba s Lewisom je punom žaru. Ne brojim bodove jer je još puno do kraja i ne volim to raditi. Za mene, najbolja stvar je pobjeđivati u utrkama. To trenutno želim raditi, fokusirati se na utrke i ne misliti što će se dogoditi za šest mjeseci,” rekao je Rosberg.

Hamilton je prije sudara u Španjolskoj imao 43 boda zaostatka za Rosbergom u poretku vozača, ali sada se njegova prednost ‘istopila’ na samo jedan bod.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: