Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Rosberg optimističan uoči Velike nagrade Monaka Reviewed by Momizat on . Nico Rosberg je imao sjajan vikend u Španjolskoj gdje je došao do svoje prve ovosezonske pobjede, a sličnim je putem nastavio i na sezonskim testiranjima gdje j Nico Rosberg je imao sjajan vikend u Španjolskoj gdje je došao do svoje prve ovosezonske pobjede, a sličnim je putem nastavio i na sezonskim testiranjima gdje j Rating: 0

Rosberg optimističan uoči Velike nagrade Monaka

Advertisement

Nico Rosberg je imao sjajan vikend u Španjolskoj gdje je došao do svoje prve ovosezonske pobjede, a sličnim je putem nastavio i na sezonskim testiranjima gdje je odvozio uvjerljivo najviše krugova i završio na vrhu poretka.

rosberg

Sjajan testni dan, naravno. Staza je bila malo brža nego tijekom vikenda i napravili smo puno krugova, pa sam pomalo umoran”, rekao je Nijemac. ”Testirali smo mnogo različitih stvari – neke za ostanak sezone, neke za iduću utrku.”

Formula 1 sada dolazi u Monako gdje je Rosberg pobijedio zadnja dva puta. Nema sumnje kako mu staza odgovara, a Mercedes će zasigurno opet biti uvjerljivo najbrža momčad na gridu.

Optimističan sam i spreman za sljedeću utrku. Dolazim u svoj grad, staza je legendarna i to bi trebao biti odličan vikend za nas, pa se zbilja veselim utrci”, zaključuje 29-godišnjak.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: