Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Rosberg poručuje Mercedesu da moraju riješiti probleme s pouzdanošću Reviewed by Momizat on . Nico Rosberg izgubio je vodstvo u poretku vozača nakon VN Singapura. Problemi s bolidom započeli su i prije početka utrke a Nijemac je svojoj momčadi poručio da Nico Rosberg izgubio je vodstvo u poretku vozača nakon VN Singapura. Problemi s bolidom započeli su i prije početka utrke a Nijemac je svojoj momčadi poručio da Rating: 0

Rosberg poručuje Mercedesu da moraju riješiti probleme s pouzdanošću

Advertisement

Nico Rosberg izgubio je vodstvo u poretku vozača nakon VN Singapura. Problemi s bolidom započeli su i prije početka utrke a Nijemac je svojoj momčadi poručio da se problemi s bolidom moraju što prije riješiti.

nico-rosberg-merc

“Nisam imao pomoć hibrida niti DRS-a. Mjenjačka kutija je uvijek mijenjala dvije brzine odjednom. Nadao sam se da to možemo srediti u boksu ali na kraju ništa nije radilo”, rekao je Rosberg za njemački Auto Motor und Sport.

Pet je utrka ostalo do kraja sezone a Lewis Hamilton sada ima tri boda prednosti. Rosberg nije skrivao svoju ljutnju te tvrdi da iako su dominantna momčad ove sezone, ekipa iz Brackleyja mora i dalje raditi i to na pouzdanosti.

“Već smo imali nekoliko problema s pouzdanošću ove godine. To je naša slaba točka. Moramo poboljšati bolid – on mora biti 100% pouzdan”, dodao je Rosberg nakon utrke.

Komentari korisnika: