Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Sainz ostaje u Toro Rossu i 2017. Reviewed by Momizat on . Carlos Sainz ostaje u Toro Rossu i 2017 godine jer je Red Bull iskorstio opciju produženja koju je Španjolac imao u svom ugovoru. Nakon što je Sainz bio usko po Carlos Sainz ostaje u Toro Rossu i 2017 godine jer je Red Bull iskorstio opciju produženja koju je Španjolac imao u svom ugovoru. Nakon što je Sainz bio usko po Rating: 0

Sainz ostaje u Toro Rossu i 2017.

Advertisement

Carlos Sainz ostaje u Toro Rossu i 2017 godine jer je Red Bull iskorstio opciju produženja koju je Španjolac imao u svom ugovoru.

carlos-sainz

Nakon što je Sainz bio usko povezivan sa svojim prelaskom u Ferrari kao zamjena za Kimija Raikkonena, Red Bull je odlučio ‘zaštiti svoje ulaganje’ i produžiti ugovor s njim.

Šef austrijske momčadi, Christian Horner, potvrdio je produženje ugovora.

“Iskoristili smo opciju ranije ovog tjedna. Time on ostaje vezan uz Red Bull idućih 12 mjeseci. Baš kao i s ostalim vozačima, koji su ugovorom vezani uz Red Bull, imamo mogućnost smjestiti gdje god želimo. Trenutno je u Toro Rossu, a očekujemo da će tamo biti i iduće godine. Imali smo vremena do kraja godine iskorisiti ovu opciju, ali odlučili smo to obaviti ranije da mu to skinemo s pameti,” rekao je Horner.

Horner je također naveo kako želi zadržati i Daniila Kvjata pod zaštitom Red Bulla.

“Daniil Kvjat nastavlja sa svojim razvojem i možete vidjeti da se polako privikava. Odlično je za nas da imamo razvojni program koji nam donosi talente poput Ricciarda, Verstappena, Sainza i naravno, Kvjata. Nismo kratki s talentima u našoj kući,” dodao je.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: