Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Smedley: Današnji Massa je isti kao onaj iz 2008. Reviewed by Momizat on . Williamsov vozač Felipe Massa trenutno se nalazi na četvrtom mjestu u poretku vozača, a ako se pita voditelja odjela za performanse ekipe iz Grovea, Brazilac je Williamsov vozač Felipe Massa trenutno se nalazi na četvrtom mjestu u poretku vozača, a ako se pita voditelja odjela za performanse ekipe iz Grovea, Brazilac je Rating: 0

Smedley: Današnji Massa je isti kao onaj iz 2008.

Advertisement

Williamsov vozač Felipe Massa trenutno se nalazi na četvrtom mjestu u poretku vozača, a ako se pita voditelja odjela za performanse ekipe iz Grovea, Brazilac je sada bolji nego ikad, a što je još bolje – i dalje napreduje.

massa

Nakon borbe za naslov 2008. godine, Massa se mučio tijekom sljedećih pet godina u Ferrariju gdje je surađivao s Robom Smedleyjem. Williamsu se pridružio 2014., a u britanskoj momčadi se čini puno sretniji.

“Radio sam s njim nekoliko godina i još uvijek vidim kako se razvija. To je lijepo. Taj dečko s višegodišnjim iskustvom u Formuli 1 se još uvijek može dodatno razviti i biti bolji i bolji.”

“Jedna od najvećih promjena koju sam kod Felipea vidio u zadnjih godinu i pol je kontroliranje potrošnje guma koje je jako, jako impresivno. Zna što treba učiniti s gumama i koje korektivne akcije treba poduzeti. Osim toga, zna kako ih pripremiti za rad u kvalifikacijama i zna ih čuvati u utrci. Ovog trenutka imamo priliku gledati najboljeg Felipea Massu dosad, definitivno dobrog kao 2008.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: