Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Stewart: Za Hamiltona je samo nebo granica Reviewed by Momizat on . Lewis Hamilton ove godine kreće u pohod na svoj treći naslov svjetskog prvaka Formule 1. Britanac je svoju prvu titulu uzeo 2008. godine, dok je lani u dominant Lewis Hamilton ove godine kreće u pohod na svoj treći naslov svjetskog prvaka Formule 1. Britanac je svoju prvu titulu uzeo 2008. godine, dok je lani u dominant Rating: 0

Stewart: Za Hamiltona je samo nebo granica

Advertisement

Lewis Hamilton ove godine kreće u pohod na svoj treći naslov svjetskog prvaka Formule 1. Britanac je svoju prvu titulu uzeo 2008. godine, dok je lani u dominantnom Mercedesu došao do 11 pobjeda i drugog naslova.

lewis-hamilton-merc-2015

Hamilton trenutno na kontu ima 34 pobjede, 40 pole positiona i 72 postolja, te je po tome najuspješniji britanski vozač svih vremena. Sir Jackie Stewart ima tri naslova prvaka iz 1969., 1971. i 1973. godine i mnogi očekuju da će ga Hamilton dostići i u tom pogledu. S time slaže i sam Stewart koji smatra da njegov zemljak može osvojiti još puno naslova i pobjeda.

”Neću biti pretjerano uzrujan ako se Hamilton izjednači s mojim brojem naslova i siguran sam da će osvojiti i više od toga”, kaže Škot.

”Uvijek će biti netko tko je naprijed i mislim da je za njega (op.a. Hamiltona) samo nebo granica.”

Dodajmo kako je Hamilton osvojio prvu utrku sezone, dok je u Maleziji došao do drugog mjesta, tik iza probuđenog Ferrarija u rukama Sebastiana Vettela.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: