Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Veliki povratak Dodge Vipera Reviewed by Momizat on . Nakon što je najavljeno da će SRT brend postati dio Dodge-a, američka je kompanija preimenovala SRT Viper GTS-R u Dodge Viper SRT GTS-R. Osim novog imena, model Nakon što je najavljeno da će SRT brend postati dio Dodge-a, američka je kompanija preimenovala SRT Viper GTS-R u Dodge Viper SRT GTS-R. Osim novog imena, model Rating: 0

Veliki povratak Dodge Vipera

Advertisement

Nakon što je najavljeno da će SRT brend postati dio Dodge-a, američka je kompanija preimenovala SRT Viper GTS-R u Dodge Viper SRT GTS-R. Osim novog imena, model je dobio i novu crveno bijelu karoseriju ukrašenu Dodge znakovljem na vjetrobranu i prednjim panelima.

dodge-viper

“Odajemo počast trkaćoj povijesti Dodge Vipera vraćanjem na njegove klasične boje te ujedno slavimo 100. godišnjicu Dodge brenda” rekao je Ralph Gilles, izvršni direktor SRT Motorsportsa. “Novo znakovlje vraća onaj klasičan izgled ali nam i pomaže povezati Viper trkaći program s njegovim bogatim nasljedstvom” dodao je.

Dodge Viper svečano će se vratiti na trkaću stazu 27. lipnja kada će dva Viper SRT GTS-R-a nastupiti na 6-satnoj utrci Sahlen’s Six Hours of the Glen.

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: