Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Verstappen: Nismo obustavili razvoj ovogodišnjeg bolida Reviewed by Momizat on . Max Verstappen odbacio je tvrdnje Lewisa Hamiltona koji smatra da je Red Bull obustavio razvoj RB14 kako bi se posvetili pripremama za 2019. godinu. Hamilton je Max Verstappen odbacio je tvrdnje Lewisa Hamiltona koji smatra da je Red Bull obustavio razvoj RB14 kako bi se posvetili pripremama za 2019. godinu. Hamilton je Rating: 0

Verstappen: Nismo obustavili razvoj ovogodišnjeg bolida

Advertisement

Max Verstappen odbacio je tvrdnje Lewisa Hamiltona koji smatra da je Red Bull obustavio razvoj RB14 kako bi se posvetili pripremama za 2019. godinu.

F1 Formula One - Austrian Grand Prix

Hamilton je to ustvrdio tijekom jučerašnje press konferencije za vozače kada je upitan o konkurentnosti Red Bulla na stazi u Singapuru.

“Bili su u vrhu na nekoliko utrka ove sezone, stoga moramo pretpostaviti da će igrati važnu ulogu ovog vikenda. Mislim da su obustavili razvoj ovogodišnjeg bolida prije nekog vremena, tako sam čuo. Stoga voze s onime što im je dostupno,” rekao je Hamilton.

Verstappen je odbacio takve tvrdnje četverostrukog svjetskog prvaka.

“Ne znam otkuda mu ta informacija, no to nije točno.

Smatra da zbog napretka koji su ostvarili Mercedes i Ferrari na svojim pogonskim jedinicama, Red Bull neće biti konkurentan na ulicama Singapura kao što je to bio slučaj prošle godine.

“Naš bolid je dobar. Mogu se jedino nadati da će i motor biti donekle konkurentan. Zasigurno ćemo se truditi da ostvarimo najbolji rezultat,” potvrdio je mladi Nizozemac.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: