Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vettel ne razmišlja o odlasku iz Red Bulla Reviewed by Momizat on . Svjetski mediji ne prestaju špekulirati o vozačkim transferima. Jedan od glavnih aktera je i aktualni svjetski prvak, no on kategorički odbacuje mogućnost prela Svjetski mediji ne prestaju špekulirati o vozačkim transferima. Jedan od glavnih aktera je i aktualni svjetski prvak, no on kategorički odbacuje mogućnost prela Rating: 0

Vettel ne razmišlja o odlasku iz Red Bulla

Advertisement

Svjetski mediji ne prestaju špekulirati o vozačkim transferima. Jedan od glavnih aktera je i aktualni svjetski prvak, no on kategorički odbacuje mogućnost prelaska u drugu momčad. Najčešće je povezivan s McLaren-Hondom i Ferrarijem koji žele s mladim Nijemcem okrenuti novo poglavlje u svojoj povijesti.

vettel-red-2014

”I zadnjih je godina bilo puno priča o mom odlasku iz Red Bulla, pogotovo u ovom dijelu sezone. Mislim da je Jenson do sada imao 17 potencijalnih momčadskih kolega. I ja sam bio jedan od njih prije par tjedana, a možda opet budem idućeg tjedna”, kazao je Sebastian.

Naglasio je da se trenutno fokusira samo na Veliku nagradu Japana, te da ima želju ponoviti uspjeh iz Singapura.

”Polako dolazi sve na svoje nakon mukotrpnih zimskih testiranja i lošeg prvog dijela sezone. Imam osjećaj da se približavamo vodećima i nadam se da ćemo tako nastaviti i narednih nekoliko utrka.”

Podsjetimo, Vettel je posljednjih pet godina pobjeđivao na Velikoj nagradi Japana.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: