Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vettel odradio prvo testiranje s Ferrarijem na Fioranu Reviewed by Momizat on . Nakon što je prošlo 5 dana od završetka sezone, Sebastian Vettel je odmah uskočio u Ferrarijev bolid i odradio prvo testiranje. Podsjetimo, Red Bull mu je zabra Nakon što je prošlo 5 dana od završetka sezone, Sebastian Vettel je odmah uskočio u Ferrarijev bolid i odradio prvo testiranje. Podsjetimo, Red Bull mu je zabra Rating: 0

Vettel odradio prvo testiranje s Ferrarijem na Fioranu

Advertisement

Nakon što je prošlo 5 dana od završetka sezone, Sebastian Vettel je odmah uskočio u Ferrarijev bolid i odradio prvo testiranje.

sebastian-vettel-ferrari

Podsjetimo, Red Bull mu je zabranio testiranje crvenog bolida u Abu Dhabiju, čime Nijemac nije bio sretan, no to ga nije udaljilo od Ferrarija. Naprotiv, već je prvog dana testiranja došao u Ferrarijevu garažu kako bi se upoznao s mehaničarima i pratio program.

Danas je na Ferrarijevoj stazi u Fioranu odvozio cijeli testni dan u bolidu F2012 kojeg su Fernando Alonso i Felipe Massa vozili kroz sezonu 2012. Iako ga vrijeme nije poslužilo, Sebastian je gotovo cijeli dan proveo na stazi. Na bolidu je imao broj 5, a kaciga koju je nosio bila je bijele boje i na njoj je bio natpis ” moj prvi dan s Ferrarijem”.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: