Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vettel: Prerano je pričati o naslovu Reviewed by Momizat on . Sebastian Vettel je odvozio četiri utrke za Ferrari i već ima nekoliko postolja i jednu pobjedu, a to ga stavlja u skupinu pretendenata na naslov. Na kontu ima Sebastian Vettel je odvozio četiri utrke za Ferrari i već ima nekoliko postolja i jednu pobjedu, a to ga stavlja u skupinu pretendenata na naslov. Na kontu ima Rating: 0

Vettel: Prerano je pričati o naslovu

Advertisement

Sebastian Vettel je odvozio četiri utrke za Ferrari i već ima nekoliko postolja i jednu pobjedu, a to ga stavlja u skupinu pretendenata na naslov. Na kontu ima 65 bodova i trenutno je treći čovjek prvenstva, 27 bodova iza vodećeg Lewisa Hamiltona.

sebastian-vettel2015

Ferrari je ove godine pokazao zube značajno poboljšavši svoju formu i realno je za očekivati da će nastaviti s razvojem SF15-T.

S druge strane, Vettel spušta očekivanja i gleda realno na nastavak ovogodišnjeg prvenstva.

”Moje su misli sada u travnju i treba još proći dug put da bi mogli pričati o cijeloj sezoni i naslovu”, kazao je Nijemac za F1i. ”Do sada smo sretni i iznenađeni koliko smo dobri. Imali smo snažan vikend u Bahreinu.”

Vettel u nastavku intervjuaa naglašava da je Mercedes još uvijek favorit i da treba proći dosta vremena da bi postali dostojan suparnik za pobjede i naslove.

Za sada je na Ferrariju da unaprijedi formu i da pokušava iz utrke u utrku povećati pritisak na vodeće.

”Postoji još puno stvari koje možemo napraviti i poboljšati, stoga je moj fokus na tome. Tek je travanj, vrijeme kada stojiš čvrsto na zemlji. Nismo favoriti, ali smo već u ovoj fazi iznenadili mnoge ljude i znamo da možemo biti još bolji.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: