Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vettel vjeruje u Ferrarijevu brzinu u bilo kojim uvjetima Reviewed by Momizat on . Sebastian Vettel vjeruje da Ferrari ostatku vikenda može pristupiti siguran u svoju brzinu bez obzira na uvjete koji ih čekaju. Vettel je bio najbrži na prvom s Sebastian Vettel vjeruje da Ferrari ostatku vikenda može pristupiti siguran u svoju brzinu bez obzira na uvjete koji ih čekaju. Vettel je bio najbrži na prvom s Rating: 0

Vettel vjeruje u Ferrarijevu brzinu u bilo kojim uvjetima

Advertisement

Sebastian Vettel vjeruje da Ferrari ostatku vikenda može pristupiti siguran u svoju brzinu bez obzira na uvjete koji ih čekaju.

SebastianVettelF1GrandPrixJapanPractice

Vettel je bio najbrži na prvom slobodnom treningu, 2 desetinke ispred Lewisa Hamiltona, a na drugom je odradio samo instalacijski krug.

Na sutrašnjim kvalifikacijama očekuju se suhi uvjeti, a isto tako i na utrci.

“Mislim da smo imali solidno jutro. Isprobali smo puno stvari i bilo je dobro osjetiti brzinu bolida. Znali smo da će drugi trening biti mokar. Voljeli bismo da smo mogli odraditi više krugova, ali ne želiš potrošiti gume u ovakvim uvjetima.”

“Rezultati na zadnje dvije utrke nisu bili dobri, ali imamo brzinu. Imamo razloga biti sigurni u našu brzinu i vjerujem da ćemo to pokazati u nedjelju.”

“Ako će sutrašnje kvalifikacije biti mokre, onda se moramo popraviti. Zadnje mokre kvalifikacije bile su Monzi i tad nismo ostvarili dobar rezultat. U Maleziji je bilo malo bolje, ali nadam se da smo naučili lekciju. Na nama je da to popravimo. Bez obzira na uvjete, nadam se da možemo pokazati naš potencijal,” izjavio je Vettel.

Vettelov momčadski kolega Kimi Räikkönen na prvom treningu bio je četvrti.

“Odradili smo malo više vožnje i radili na našem programu kao i svaki petak. Nije bilo loše, osjećaj je dobar. Poslijepodne nismo ništa pokušali naučiti. Ograničeni smo s gumama i moramo sačuvati wet komponentu u slučaju kišnih kvalifikacija. Šteta što nismo odradili više krugova,” rekao je Kimi.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: