Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vettel: Zadržavanje dobre atmosfere važno u izboru novog kolege Reviewed by Momizat on . Sebastian Vettel vjeruje da bi Ferrari trebao uzeti u obzir ‘moral i atmosferu’ u momčadi kada je riječ o vozaču koji bi mu sljedeće godine trebao biti timski k Sebastian Vettel vjeruje da bi Ferrari trebao uzeti u obzir ‘moral i atmosferu’ u momčadi kada je riječ o vozaču koji bi mu sljedeće godine trebao biti timski k Rating: 0

Vettel: Zadržavanje dobre atmosfere važno u izboru novog kolege

Advertisement

Sebastian Vettel vjeruje da bi Ferrari trebao uzeti u obzir ‘moral i atmosferu’ u momčadi kada je riječ o vozaču koji bi mu sljedeće godine trebao biti timski kolega.

sebastian-vettel2015

Još uvijek nije poznato hoće li talijanska momčad produljiti ugovor s Kimijem Raikkonenom koji pokazuje slabe nastupe, a najveće šanse navodno ima Williamsov Valtteri Bottas.

“Znam svoju ulogu. Na kraju krajeva radi se o momčadi pa mislim da je to ovog trenutka najvažnija stvar za Kimija i mene. Naravno da ga želim pobijediti, on želi pobijediti mene, ali jedna stvar koju jako cijenim kod Kimija je to da, citiram ga, nema s*anja! Obojica radimo u jednom pravcu, a to je da pomognemo momčadi.”

Budući da je Ferrari prioritet u ovoj situaciji, Nijemac dodaje da bilo kakva odluka o vozačkoj postavi treba u obzir uzeti atmosferu u momčadi jer vjeruje da će se Scuderia tako ponovno vratiti na vrh.

“Kako god, mislim da je važno da kao momčad zadržimo moral i atmosferu te da nastavimo raditi u jednom smjeru jer smatram da će nam to na kraju omogućiti da ponovno postanemo jaki i dođemo na vrh, što je naš san.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: