Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Villeneuve pozdravlja Vettelov odlazak iz Red Bulla Reviewed by Momizat on . Bivši svjetski prvak Jacques Villeneuve smatra da je odlazak Sebastiana Vettela iz Red Bulla bio iznimno dobar potez, te prošlu sezonu vidi kao konačni dokaz sv Bivši svjetski prvak Jacques Villeneuve smatra da je odlazak Sebastiana Vettela iz Red Bulla bio iznimno dobar potez, te prošlu sezonu vidi kao konačni dokaz sv Rating: 0

Villeneuve pozdravlja Vettelov odlazak iz Red Bulla

Advertisement

Bivši svjetski prvak Jacques Villeneuve smatra da je odlazak Sebastiana Vettela iz Red Bulla bio iznimno dobar potez, te prošlu sezonu vidi kao konačni dokaz svoje tvrdnje.

98th Indianapolis 500 Mile Race-Qualifying

”Sada je tamo mladić s veliki osmijehom i svi znaju – to je budućnost Red Bulla”, rekao je Villeneuve referirajući se na Daniela Ricciarda.

”Vettel je sa svojih 27 godina u Red Bullovim očima bio ‘djed’. Sebastian je to također osjetio i zato je trebao promjenu.”

Villeneuve, čiji je legendarni otac Gilles također vozio za Ferrari, misli da su Vettel i momčad iz Maranella odlična kombinacija.

”Njegov me stav podsjeća na Michaela Schumachera i zato mislim da će ga Talijani obožavati. On dolazi kao spasitelj tima, mesija i legitimni nasljednik Schumachera” tvrdi Villeneuve.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: