Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vozačke postave za prvi sezonski test u Barceloni Reviewed by Momizat on . Momčadi nakon VN Španjolske ostaju na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya gdje će se u utorak i srijedu održati prvi od dva sezonska testa u 2015. Po novim pra Momčadi nakon VN Španjolske ostaju na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya gdje će se u utorak i srijedu održati prvi od dva sezonska testa u 2015. Po novim pra Rating: 0

Vozačke postave za prvi sezonski test u Barceloni

Advertisement

Momčadi nakon VN Španjolske ostaju na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya gdje će se u utorak i srijedu održati prvi od dva sezonska testa u 2015. Po novim pravilima sve ekipe moraju dva dana ovogodišnjih sezonskih testova dodijeliti mladim vozačima.

red-bull-f1

GP2 vozač Pierre Gasly će sutra debitirati u Formuli 1 s Toro Rossom, a u srijedu će priliku dobiti u Red Bullu.

Sauberov rezervni vozač Raffaele Marciello će u utorak testirati Ferrarijev SF15-T, a u srijedu bolid švicarske momčadi – C34. Testne dužnosti će za Scuderiju drugog dana testa obavljati Esteban Gutierrez.

Pascal Wehrlein će priliku dobiti u Mercedesu i Force Indiji, a indijska momčad će testne dužnosti povjeriti i Nicku Yellolyju koji se do sada bavio radom u simulatoru.

Alex Lynn će testirati Williamsov FW37, a GP2 prvak i Lotusov rezervni vozač Jolyon Palmer će priliku dobiti u E23 Hybridu.

Manor Marussia će propustiti prvi sezonski test.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: