Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Williams predstavio novi bolid Reviewed by Momizat on . Nakon što je Haas prvi predstavio bolid za nadolazeću sezonu, isto je danas učinio i Williams. Za razliku od prethodnika, FW41 je značajnije izmijenjen u pojedi Nakon što je Haas prvi predstavio bolid za nadolazeću sezonu, isto je danas učinio i Williams. Za razliku od prethodnika, FW41 je značajnije izmijenjen u pojedi Rating: 0

Williams predstavio novi bolid

Advertisement

Nakon što je Haas prvi predstavio bolid za nadolazeću sezonu, isto je danas učinio i Williams.

williams-FW41

Za razliku od prethodnika, FW41 je značajnije izmijenjen u pojedinim aerodinamičkim područjima kao posljedica Williamsove najave o promjeni aerodinamičke filozofije, dok je vizualno najizraženija promjena uvođenje “halo” zaštite. Također, zbog promjene pravila ovogodišnji bolidi više nemaju shark fin, kao ni T-krilca. Britanska momčad i dalje nastavlja suradnju s Martinijem, te je livery tek neznatno izmijenjen uvođenjem crne boje.

williams

Valja napomenuti kako je ovo prvi bolid na koji su imali utjecaj tehnički direktor Paddy Lowe i šef aerodinamičkog sektora Dirk de Beer, nakon što su se priključili Williamsu početkom prošle godine.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: