Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Williams sutra nastupa s novim nosom na FW38 Reviewed by Momizat on . Williams je danas poslijepodne potvrdio da će novi nos stići večeras te da će momčad s njim nastupati na trećem slobodnom treningu u Bahreinu. Britanska ekipa j Williams je danas poslijepodne potvrdio da će novi nos stići večeras te da će momčad s njim nastupati na trećem slobodnom treningu u Bahreinu. Britanska ekipa j Rating: 0

Williams sutra nastupa s novim nosom na FW38

Advertisement

Williams je danas poslijepodne potvrdio da će novi nos stići večeras te da će momčad s njim nastupati na trećem slobodnom treningu u Bahreinu.

williams2016

Britanska ekipa je dosad na ovogodišnjem FW38 nastupala sa starijom specifikacijom nosa te je prije nekoliko tjedana potvrdila da nova verzija stiže na drugu utrku sezone. Budući da će Williams imati samo jedan novi nos, prednost bi trebao dobiti Felipe Massa koji je bolje rangiran u poretku vozača.

“Felipe je ispred mene kada je riječ o bodovima tako da ima više logike da on dobije taj nos”, rekao je Valtteri Bottas britanskim medijima na pitanje tko će dobiti priliku isprobati novu verziju. “Za momčad je uvijek bolje odmah nastupati s novim dijelom. Čim dobijete bolji dio, stavite ga na bolid.”

Bottas i Massa su drugi slobodni trening završili na osmom, odnosno 10. mjestu. Momčad je danas bila fokusirana na tempo za utrku, a ne kvalifikacije.

“Naš problem u Melbourneu je bio tempo u utrci”, dodao je Valtteri. “Danas smo se više fokusirali na brzinu za utrku. Činilo se dosta konzistentno, trebamo samo pronaći bolji balans između kvalifikacija i utrke. Bolje je, ali još uvijek imamo dosta posla.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: