Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Williams zabilježio gubitke u 2014. Reviewed by Momizat on . Williams Grand Prix Holding je zabilježio velike gubitke u 2014., ali su uvjereni da će se financijsko stanje momčadi popraviti ove godine. Prihodi su pali sa 1 Williams Grand Prix Holding je zabilježio velike gubitke u 2014., ali su uvjereni da će se financijsko stanje momčadi popraviti ove godine. Prihodi su pali sa 1 Rating: 0

Williams zabilježio gubitke u 2014.

Advertisement

Williams Grand Prix Holding je zabilježio velike gubitke u 2014., ali su uvjereni da će se financijsko stanje momčadi popraviti ove godine.

williams2015

Prihodi su pali sa 130.4 milijuna funti na 90.2 milijuna između 2013. i 2014., a momčad za to ‘okrivljuje’ loš plasman u konstruktorskom poretku prije dvije godine kada su bili deveti.

U britanskoj momčadi vjeruju da će proces restrukturiranja, koji je doveo do trećeg mjesta prošle godine, sljedeće godine pokriti godišnji gubitak od 34.2 milijuna funti.

“Odluka o ulaganju u momčad je bila više nego dobra, s trećim mjestom u konstruktorskom poretku u 2014., što je veliki pomak u odnosnu na deveto mjesto iz 2013.”, rekao je glavni izvršni direktor Grupe, Mike O’Driscoll.

“Polovicom 2013. krenuli smo s ambicioznom strategijom kako bi oživjeli F1 tim i napravili jak i profitabilan posao s Advanced Engineeringom.

“U 2014. smo postigli veliki napredak ulažući značajna sredstva u ljude, postrojenja i tehnologiju te vjerujemo da će to osigurati čvrste temelje za budućnost.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: