Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Wolff: Alonso je prva alternativa Reviewed by Momizat on . Mercedesov šef Toto Wolff tvrdi da je Fernando Alonso prva opcija za 2016. godinu ukoliko Mercedes ne produži ugovor s aktualnim svjetskim prvakom Lewisom Hamil Mercedesov šef Toto Wolff tvrdi da je Fernando Alonso prva opcija za 2016. godinu ukoliko Mercedes ne produži ugovor s aktualnim svjetskim prvakom Lewisom Hamil Rating: 0

Wolff: Alonso je prva alternativa

Advertisement

Mercedesov šef Toto Wolff tvrdi da je Fernando Alonso prva opcija za 2016. godinu ukoliko Mercedes ne produži ugovor s aktualnim svjetskim prvakom Lewisom Hamiltonom.

hami-alon-shan-2014-p

Hamiltonov ugovor istječe krajem 2015. godine, a obe su strane izrazile želju za suradnjom i u narednim godinama. Međutim, pregovori su bili stopirani krajem prošle sezone kako bi se Britanac mogao fokusirati na borbu za naslov prvaka. S druge strane, Wolff kaže kako nema žurbe s potpisivanjem novog ugovora.

”Nema žurbe, raspravljat ćemo tijekom godine.”, rekao je za Gazzetta dello Sport.

Na pitanje što će Mercedes napraviti ako ne dođe do novog dogovora, Austrijanac odgovara:

”Prioritet je nastaviti sa sadašnjim vozačima, no ako to nije moguće, onda je prva alternativa Alonso. Tu je i Valtteri Bottas.”

Španjolac je nedavno potpisao ugovor s McLaren Hondom, no vjeruje se da postoji klauzula koja Alonsu dopušta odlazak iz momčadi već nakon jedne sezone.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: